Υποστήριξη

Η υποστήριξη των χρηστών αποτελεί προτεραιότητα για την Ergobyte. Χάρη στο εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα και το τμήμα επικοινωνίας, είναι σε θέση να λύσει οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα άμεσα.

Επιπλέον, η υποστήριξη δεν περιορίζεται μόνο στην επίλυση προβλημάτων, αλλά αφορά και τη διαρκή ανανέωση και βελτίωση του λογισμικού. Προτεραιότητα αποτελεί η άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών, είτε κατόπιν δικού τους αιτήματος, είτε μετά από έρευνες που διενεργεί η εταιρεία. Η διαδικασία εντοπισμού ελλείψεων και κάλυψης αυτών εκτελείται διαρκώς ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Αυτόματες ενημερώσεις

Η Ergobyte γνωρίζει καλά πως η τεχνολογία αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς. Γι’ αυτόν τον λόγο, παρακολουθεί διαρκώς τις αλλαγές στη νομοθεσία αλλά και τις τάσεις στα προγράμματα διαχείρισης ιατρείου. Φροντίζει μάλιστα να ενημερώνει και να εμπλουτίζει συνεχώς το πρόγραμμα με νέες φόρμες και λειτουργίες. Οι βελτιώσεις και οι ενημερώσεις αποτελούν μέρος της συνολικής υπηρεσίας και δεν επιφέρουν επιπλέον κόστος.

Μάλιστα, χάρη στην τεχνολογία SaaS (Software as a Service), όλες οι ενημερώσεις είναι άμεσα ορατές σε όλους τους χρήστες. Δεν απαιτείται λοιπόν η χρονοβόρα διαδικασία της ενημέρωσης λογισμικού καθώς με την είσοδό σας στο πρόγραμμα, έχετε απευθείας στη διάθεσή σας την τελευταία έκδοση του Γαληνός Office.

Τεκμηρίωση εντός της εφαρμογής

Ο οδηγός χρήσης του Γαληνός Office βρίσκεται στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας. Έχει σχεδιασθεί και αναπτυχθεί με τρόπο που διασφαλίζει την άμεση, γρήγορη και εύκολη πλοήγηση του χρήστη.

Screenshot

Η τεκμηρίωση της εφαρμογής χωρίζεται σε 3 βασικές ενότητες:

  1. Βασικές προβολές: Εδώ περιγράφεται η λειτουργία κάθε παραθύρου, πλήκτρου και φόρμας που εμφανίζεται στην εφαρμογή.
  2. Ενότητες φακέλου υγέιας: Εδώ περιγράφονται οι ιατρικές πληροφορίες που μπορούν να καταχωρηθούν σε κάθε πεδίο όλων των ενοτήτων. Έτσι, ο χρήστης καθοδηγείται στη σωστή χρήση των ενοτήτων και παραμετροποίηση του προγράμματος.
  3. Πλήκτρα συντόμευσης: Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Έτσι, προσφέρει ένα πλήθος από πλήκτρα ή συνδυασμούς αυτών τα οποία εξυπηρετούν τη γρήγορη πλοήγηση ακόμα και χωρίς τη χρήση ποντικιού.

Η τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη μέσα από το πρόγραμμα, πατώντας το πλήκτρο F1. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να ανατρέξει σε αυτή μέσα από το πρόγραμμα είτε από το μενού «Βοήθεια», είτε επιλέγοντας τα ειδικά εικονίδια με το ερωτηματικό (?) που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία στο πρόγραμμα και παραπέμπουν στο σχετικό απόσπασμα.

English