Ημερολόγιο

Calendar

Πρόκειται για το βασικό περιβάλλον όπου εμφανίζονται όλα τα γεγονότα που έχετε αποθηκεύσει. Αναμεσά τους βρίσκονται: ιατρικές επισκέψεις, προσωπικά ραντεβού, χειρουργεία, συνέδρια, λοιπές υποχρεώσεις. Χάρη στο ημερολόγιο, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα ραντεβού σας εντός και εκτός ιατρείου αλλά και να διατηρήσετε την προσωπική σας ατζέντα.

Το ημερολόγιο αποτελεί την αρχική σελίδα του Γαληνός Office καθώς αυτό είναι που παρουσιάζει τις καθημερινές εργασίες. Με ένα κλικ μπορείτε να προβάλετε το πρόγραμμα της ημέρας, της εβδομάδας ή του μήνα. Μάλιστα, τα ραντεβού και οι υποχρεώσεις σας χρωματίζονται με διαφορετικό τρόπο ώστε να τα διακρίνετε πιο εύκολα.

Εύρεση ραντεβού βάσει διαθεσιμότητας

Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του ιατρείου σας καθώς και τις ημέρες απουσίας σας ώστε να αποκλείονται κατά τον προγραμματισμό των ραντεβού. Κατά τη δημιουργία μιας επίσκεψης, το σύστημα λαμβάνει υπόψη τα κλεισμένα ραντεβού και το ωράριο λειτουργίας και προτείνει μόνο τις διαθέσιμες ώρες.

Screenshot

Υπηρεσίες ιατρείου

Με δεδομένο ότι κάθε ιατρείο λειτουργεί με τον δικό του τρόπο και προσφέροντας συγκεκριμένες υπηρεσίες, μπορείτε να εισάγετε τη λίστα των υπηρεσιών του ιατρείου σας ώστε να καταχωρούνται αυτόματα κατά τον προγραμματισμό ραντεβού. Για παράδειγμα, σε ένα ιατρείο laser, επιλέγετε εύκολα από τη λίστα "laser πόδια" και "φωτοθεραπεία" χωρίς να χρειάζεται να αναζητάτε κωδικούς σε λίστες ή να πληκτρολογείτε την αιτιολογία. Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία εισαγωγής ιατρικών επισκέψεων επιταχύνεται σημαντικά.

Screenshot

Λοιπές δυνατότητες

  • Εμφάνιση ημερολογίου σε προβολή ημέρας, εβδομάδας ή μήνα.
  • Χρήση χρωμάτων για τον διαχωρισμό των συμβάντων της ατζέντας και των ιατρικών επισκέψεων. Δίνεται η δυνατότητα καθορισμού του χρώματος με το οποίο εμφανίζεται κάθε γεγονός.
  • Χρήση της μεθόδου drag & drop για την μετακίνηση κάποιου γεγονότος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το ραντεβού από το ημερολόγιο και να το “σύρετε” στην επιθυμητή ημερομηνία και ώρα.
  • Δημιουργία και αποθήκευση ιατρικών επισκέψεων και παρακολούθηση της πραγματοποίησής τους. Προβλέπονται 4 καταστάσεις επίσκεψης: προγραμματίσθηκε, σε εξέλιξη, ακυρώθηκε, ολοκληρώθηκε.
  • Σύνδεση με Ημερολόγιο Google. Το πρόγραμμα μπορεί να αποστέλλει επισκέψεις και συμβάντα σε επιλεγμένο ημερολόγιο της Google.
  • Αυτόματες ειδοποιήσεις για επερχόμενα ραντεβού, συμβάντα, γενέθλια και ονομαστικές εορτές ασθενών.
  • Δημιουργία προσαρμοσμένης λίστας υπηρεσιών για χρήση κατά τον προγραμματισμό επίσκεψης.
  • Εμφάνιση όσων ημερολογίων επιθυμείτε με τη χρήση ειδικών φίλτρων.
English