Ελευθερία δεδομένων

Το πρόγραμμα Γαληνός Office διαχειρίζεται και αποθηκεύει ευαίσθητα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα γι’ αυτόν τον λόγο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλειά τους. Εκτός όμως από την προστασία τους, σημαντικό είναι και το ζήτημα της κυριότητας αυτών των δεδομένων.

Ακολουθώντας την τάση «data liberation», η Ergobyte δεσμεύεται πως η κυριότητα των δεδομένων ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε εσάς. Εξάλλου, οι πληροφορίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στους servers, είναι κρυπτογραφημένες άρα και μη αναγνώσιμες από την εταιρεία.

Επιπρόσθετα, εκτός από την κυριότητα των δεδομένων, διατηρείτε το δικαίωμα να λάβετε σε αρχείο μορφής excel όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή, ακόμη και μετά τη λήξη της άδειας χρήσης του προγράμματος. Στην υπηρεσία αυτή εντάσσονται και τα συνημμένα αρχεία τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε όποτε το θελήσετε.

Τέλος, το αρχείο excel μπορεί να ληφθεί απευθείας μέσα από το πρόγραμμα και όσες φορές το επιθυμείτε, χωρίς να απαιτείται κάποιο ειδικό αίτημα προς εμάς. Μάλιστα, η μορφή excel εξυπηρετεί την ανάγνωση των δεδομένων αλλά και την εισαγωγή τους σε τρίτο λογισμικό.

English